Wie zijn wij ? 

Onze waarden, onze visie vision, ons  engagement

Gezond eten is belangrijk, een zin die onze kinderen al op jonge leeftijd meekrijgen. Afvalvrije boodschappen doen betekent ook zorgen voor uw gezondheid. Samen met lokale producenten en boeren zullen we producten aanbieden die zo natuurlijk mogelijk zijn.

Producten in bulk :

linzen, quinoa, pasta, muesli, haver, thee, koffie, noten, koekjes, specerijen, chocolade, zoetwaren, zaden, oliën, …

De produits vendus en vrac :

Met landbouwers in opleiding in Brusselse stadsboerderijen of landbouwers in de omgeving van Brussel, bij voorkeur in de biologische sector die werken in een levende bodem en/of met permacultuur.

Brood en koeken op oude wijze :

Dankzij rogge- spelt- tarwebloem uit belgië van hoge kwaliteit,…

BVlaamse en Waalse kazen : 

Zowel, harde als zachte kazen, van schaap-, koe of geitenmelk.

Belgische Oliën: 

de niet Belgische oliën zijn steeds bio gelabeld en uit een betrouwbaar ecologisch filiaal  .

Dranken : 

Vruchtensappen tui vlaanderen en Walonië, maar bovenal een goed gevuld rek met Brusselse bieren.

 

Kortom

We gaan voor producten waarbij we de hele productieketen kennen. Lokale voeding, via kleine producenten en boeren die een eerlijke prijs krijgen en die een kwaliteitsproduct aanbieden aan een toegankelijke prijs.

Van plastiek naar afvalvrij?

Genoeg van plastiek zakken? Uw bokalen, herbruikbare zakjes, dozen, flessen, … zijn meer dan welkom in onze winkel. Een klein gebaar om onze planeet te beschermen van de alomtegenwoordige plastiek verpakkingen. Voor het transport verkiezen we ook steeds de minst vervuilende transportmogelijkheden wanneer mogelijk.

Zeep en cosmetica :

Vervaardigd door lokale producenten , gecertifieerd voor hun kwaliteit en dermatologisch goedgekeurd door herkende laboratoria.

Huishoudproducten :

Geselecteerd op efficiëntie en respect voor het milieu

Boeken :

pour créer des bonnes recettes avec les restes alimentaires, fabriqués ses sacs et contenants à vrac, …

een plek waar je kan delen :

Goed gewassen bokalen, boeken over duurzame voeding, …

Het Team

Tim Van Crombruggen

Gepassioneerd door de Belgische voeding, maar ook door de wetgeving inzake voedingsnormen, hij heeft aandacht voor uw verwachtingen en vragen over onze producenten en leveranciers. Geeft u advies over de beste Belgische seizoensproducten, wat de trend van het moment is.

Xavier Wyns

Overtuigd door de lokale economie is hij verantwoordelijk voor de cijfers, voor de band met lokale partners. Hij deelt graag zijn keuze van producten met u. Xavier gaat op jacht naar Waalse en Brusselse producten! Hij zal ook de degustaties organiseren!