Simone a Soif! is een nieuw biologisch-artisanaal én Belgisch drankje, dat ook uniek is: een hydrolade.

Een hydrolade is een 100% natuurlijk drankje op basis van stoom uit planten (hydrolaten), gemixt met versgeperste groenten- en fruitsappen en met water.

Niets meer dan dat? Nee, geen toegevoegde suikers, geen aspartaam of andere zoetstoffen, geen extra smaakstoffen (zelfs geen natuurlijke!), geen bewaarmiddelen en geen kleurstoffen. En dit in tegenstelling tot de meerderheid van de andere frisdranken op de markt. Gewoon gepasteuriseerd, en dat is het!

Verwacht je ook niet aan een dik en zoet sapje. Niet bruisend, Simone a Soif! heeft de verfijndheid van een infusie met al de weldaden van planten, maar dan zonder de nadelen van suikers.

Hydrateren is goed, hydrolateren is beter!

 

Weinig suiker

 Eindelijk een echt alternatief voor de veel te zoete en chemische limonades! Zonder toegevoegde suikers of zoetstoffen, Simone a Soif! kan er trots op zijn dat ze tot de minst gesuikerde dranken behoort. Er zitten gemiddeld 15kcal/100ml in deze hydrolade!

Natuurlijk

Onze gecertifieerd biologische drankjes bestaan voornamelijk uit planten, fruit en groenten van lokale oorsprong. We werken zonder bewaarmiddelen, kleurstoffen of aroma’s.

Innovatief

 Bereid je voor op de verrassende smaakcombinaties van Simone a Soif! We gebruiken planten-hydrolaten om jou te verbazen en je smaakpapillen te verwennen.

Van bij ons

 Werken met lokale producten stelt ons in staat om niet enkel de oorsprong van onze ingrediënten nog beter te controleren, maar ook om onze ecologische voetafdruk miniem te houden. We waken er dan ook over om zoveel mogelijk plaatselijke partnerschappen aan te gaan.

Peer en Strobloem

Peer strobloem combineert de frisse en bloemrijke smaak van peer met die van strobloem waarvan de kruid- en citroenaroma’s aan de warme mediterraanse zomers doet denken

Productie van september tot januari.
Water
Peer 35%
Strobloem
Rozemarijn 2%

Appel & Geranium

De delicate geraniumtoets met haar fleurige rozensmaak met toetsen van lychee en citrusvruchten. Deze verfrissende en elegante drank bekoort je van de eerste tot de laatste slok.

Productie van september tot juni.
Water
Appel 24%
Geranium 2%
Citroen

15kcal/100ml

Komkommer & Munt

De ideale oplossing om zich op te frissen en te versterken.

Productie van April tot Augustus.

Water
Appel 17%
Komkommer 14%
Munt 1%
Rozemarijn
Citroen

12kcal/100ml

Aardbij & Melisse

Het kalmerende effect van de melisse staat er om bekend stress, angsten en slapeloosheid tegen te gaan.

Productie van mei tot juli

Water
Appel 25%
Aardbei 6,5%
Melisse 2%
Es
Wilde Peen
Citroen

18kcal/100ml