Een brouwerij waar de creativiteit geen grenzen kent ! De bieren worden gebrouwen tijdens verschillende workshops die het ganse jaar plaatsvinden. Je hebt het begrepenBeerstorming is een brouwerij waar je actief kan deelnemen in het productieprocess! De verschillende workshops leveren innovatieve ideeën op er wordt getest met ingrediënten onder toezicht van een meesterbrouwer.

BS#0028 – GMGK

(Winnaar van de zomer in 2016)

– Belgian Ale –

Deze Belgian Ale werd gebrouwen met gedroogde citroenschillen en kaffir lime om het extra frisheid en een citroen hint te geven. Het werd ook met witte thee geinfuseerd om het zacht te maken en extra fruit aroma’s te geven. Een blond, fris bier om jullie de hele zomer door te verfrissen.

6 % Alc/ 20 IBU/ 10 EBC
Mouten : Pale Ale, Carared
Hoppen: Saaz, Northern Brewer
Gist : US-05

Andere: Witte thee, kaffir lime, citroenschillen

 

BS#0105 – Nordic Hopster

(Winnaar van de lente in 2017)

– Juicy Session IPA –

Deze Session IPA gebrouwen met twee Amerikaanse hoppen geeft een zachte en verfrissende bitterheid en een hoppige smaak met citrus en pompelmoestoetsen. Een licht bier die uw smaakpapillen wakker zal maken.

5% Alc/ 25 IBU/ 10 EBC
Mouten : Pils, Munich, Carared
Hoppen : Equinox, Mosaic
Gist : US-05

BS#0122 – God Save The Beer

(Winnaar van de zomer in 2017)

– Zesty Pale Ale –

Deze Zesty Pale Ale, goed gehopt, met een droge bitterheid, werd geinfuseerd met verse citroenschillen en earl grey. U zal verrast zijn door de combinatie tussen de frisheid van de zesten, de bergamot toetsen en de fruitige smaak van de hop. De zachte koekjes smaak komt van de gebruikte mouten. Dit blond bier zal uw zintuigen wekken.

6% Alc/ 36 IBU/ 15 EBC
Mouten : Pale Ale, Vienna, Caraamber
Hoppen : Herkules, Cascade, Mosaic
Gist : US-05

Andere: Earl Grey, Citroenzesten